Over ons

Wie zijn wij?

Samen met een collega heb ik naast mijn fulltime baan bij Defensie in 1995 Breakpoint-outdoorspecialist opgericht. Vanaf 2004 ben ik verder gegaan als eenmanszaak. Natuurlijk kan ik niet alles alleen en heb ik een team van
goed opgeleide mensen om me heen die me helpen met alle activiteiten.

Ik ben Richard Sorée, eigenaar en medeoprichter van Breakpoint-Outdoor. In 1988 ben ik in dienst gekomen bij Defensie als sportinstructeur bij de Landmacht. Daar ben ik in aanraking gekomen met werken op hoogte en grensverleggende activiteiten. Dit doe ik nu al bijna 30 jaar en ik heb de hoogste klimbevoegdheid binnen dit werkveld.

Breakpoint betekent niet het breekpunt van een touw of iets anders maar het breekpunt tussen je oren. De knop omzetten om dingen die je in eerste instantie misschien niet zou durven toch, met professionele hulp van ons, proberen te doen. Zo kom je er vaak achter dat je meer kunt dan dat jezelf zou denken.

Tussen 1995 en 1997 heeft Breakpoint activiteiten in de Belgische Ardennen gedaan en daar een goede basis gelegd voor een mooie samenwerking met de Kabelbaan en Wilhelminatoren in Valkenburg. Dat is sinds 1997 de vaste locatie van waaruit we in het hele land activiteiten organiseren.

Attractiepark kabelbaan Valkenburg

Breakpoint-Outdoor heeft sinds 1997 de Wilhelmina Toren te Valkenburg als een soort thuishaven. Vanaf Pasen tot aan de Herfstvakantie verzorgen wij de mooiste tokkel van Nederland. In samenwerking met Attractiepark  Kabelbaan Valkenburg bieden wij u Tokkelen aan op de Wilhelminatoren te Valkenburg.

Voorzien van een veiligheidsgordel beklim je de 35 meter hoge Wilhelminatoren. Ook voor mensen die een blessure of een beperking hebben is het mogelijk om veilig de tokkeluitdaging te ervaren. Vraag naar de mogelijkheden.
Boven aangekomen zal een professionele instructeur je  letterlijk over je grens helpen! Veilig ingehaakt aan het 100 meter lange touw mag je een stap in het diepe  zetten. Eenmaal los van de toren raas je, hangend aan de tokkel-lijn, met adembenemende snelheid naar beneden.
Staande op de rand van de 35 meter hoge uitkijktoren is het toch wel even slikken. Eenmaal onderweg is het gevoel onbeschrijfelijk en giert de adrenaline door je lichaam!

Activiteiten

Tokkelen in Valkenburg

Staande op de rand van de 35 meter hoge uitkijktoren is het toch wel even slikken. Eenmaal onderweg is het gevoel onbeschrijfelijk en giert de adrenaline door je lichaam!

Teambuilding

Het is bij Breakpoint mogelijk om werken op hoogte te implementeren tijdens teambuildingssessies. Ook activiteiten voor bedrijven kunnen wij in heel Nederland op hoogte verzorgen.

Werken op hoogte op locatie

Wij kunnen in heel Nederland op locatie activiteiten op hoogte organiseren.

U moet dan denken aan kerken, hoge gebouwen, bruggen of natuurlijke locaties.

Team

Richard

Nygel

Tyler

Stel je vragen